Elektromonteurs

VPS Projectsupport heeft een start gemaakt met het detacheren van elektromonteurs, wij gaan een periode bekijken of wij hiervoor ook opdrachtgevers kunnen vinden.

Shahid is hiervoor onze contactpersoon.

 

Lyra 13 behaalt kampioenschap

Op 23 mei 2015 heeft Lyra 13 het kampioenschap behaald in haar poule!
Het was een beslissingswedstrijd tegen 's Gravenzande 17. Beiden waren gelijk geëindigd in hun poule,
vandaar dat een beslissingswedstrijd noodzakelijk was. Op veld 1 (waar normaal het 1e elftal speelt)
met mooi weer en een redelijk volle tribune, trokken zij aan het langste eind en wonnen deze spannende wedstrijd met 4-2.
Zelfs een tocht met een platte kar door het dorp hoorde daarbij. Het feest werd voortgezet met een gezellige BBQ met aanhang etc.
Zij kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen.

Nieuwe bedrijfsauto

Één van onze medewerkers die al bijna 10 jaar voor VPS enthousiast en met passie bij onze opdrachtgevers meedenkt in oplossingen is dit jaar ook goed begonnen m.b.t. mobiliteit, hij heeft een nieuwe bedrijfsauto gekregen!


VPS straatvoetbal toernooi 2014


Het 29e straatvoetbal toernooi gaat 6 juni van start. De finale is op 21 juni. Sinds 2011 wordt dit toernooi gesponsord door VPS en is de naam ook VPS Straatvoetbal toernooi. Er komen 2 VPS teams in actie op woensdag 11 juni in de recreatie poule en op 20 juni. Voor meer info www.straatvoetbaldelier.nlUnicef

VPS heeft de Charity-feest van UNICEF op 4 december 2013 gesponsord. Hierbij heeft UNICEF meer dan €1000,- ingezameld voor kinderen in de wereld die in slechte condities leven en die elke euro hard nodig hebben.